Events

Tack!

Tack, Gislaveds Bibliotek, för att jag fick äran att föreläsa hos er och stort tack till alla er som kom och lyssnade. Mycket välordnat arrangemang.

Gislaved, 2023-09-05

FÖRELÄSNING I SUNNE, 2023-05-04

I Värmland samverkar högsta politiska ledningen och förvaltningsledningen i 16 kommuner och regionen. De träffas årligen vid seminariet Nya Perspektiv på styrning och ledning. Då bjuds även ledningen för barn och utbildning, socialtjänst, vård och omsorg, hälso- och sjukvård samt tandvård in. Även jag har blivit inbjuden att föreläsa på detta event. Tack till Anne Öhman Bylund för inbjudan. Jag ser fram emot det och alla nya möten.

Tack, TV4!

Tack till TV4 Nyhetsmorgon och Jessica Almenäs för att jag och min man fick vara med i ert program och berätta om våra erfarenheter efter hjärnblödningen som vände upp-och-ner på min och min familjs tillvaro.

Klicka på bilden till vänster för att titta på inslaget.

Stockholm, 2023-03-05

Stort Tack Friskis och Svettis i Uppsala!

Med glädje och ära, har jag mottagit ”typiskt Ingrid-stipendiet 2022”.

Uppdala 2022-08-31

Tack!

Tack, Etac i Anderstorp, för att jag fick föreläsa för personalen på ert sommarfika.

Också stort tack för den fina responsen jag fick från er åhörare efteråt. Jag är överväldigad.

Anderstorp 2022-06-15

Föreläsning

För några veckor sedan fick jag en förfrågan från Etac i Anderstorp, att vara med och föreläsa under deras sommarfika inför semestern. Etac är ett fint och välkänt företag här i bygden. Jag har känt till dem sedan jag var lite. En av mina vänners pappa har till och med varit VD där. På den tiden fanns det definitivt inga tankar på att jag skulle bli beroende av deras produkter, eller besöka deras personal för att föreläsa om mitt livsöde. Livet blir inte alltid som man tänkt sig, men jag ser fram emot detta!

Tack!


Tack till Mikaela och Hanna för att jag fick vara med och föreläsa under invigningen av erat nya gym Egoboozt. Också stort tack till alla er som kom för att lyssna på mitt föredrag.

Anderstorp 2022-04-08


Save the date 


Fredagen den 8 April kommer Mikaela och Hanna att inviga deras nya gym Egoboozt. Jag har fått äran att hålla föredrag om min resa tillbaka till ett självständigt liv efter det att jag fick en massiv hjärnblödning i mars 2017. Temat för föreläsningen är "Börja om från början"

Hjärtligt välkomna!